Sommertider er det lidt pudsige ting, der fanger ens opmærksomhed. Sådan var det i dag.

Jeg var igen på grunden, for at se, om der var sket noget. Det var der ikke – endnu en forhindring var dukket op – en vindplade med en FSC certificering kunne ikke fremskaffes, og så må der træffes nye valg – som dermed også udsætter leveringen af huset. Tja … så er der ikke så meget mere at sige om det 🙂

Men de runde tal i panelet synes jeg dog var lidt sjove. Og de fortæller samtidig, at jeg har kørt – og ungerne har kørt – rigtig mange kilometer i den bil. Vi fik den fra ny 🙂

Nogle af de mange kilometer kommer af sig selv, når turen går til Nordjylland. Jeg var der forleden og besøgte min gamle far og var også turen forbi min mors gravsted. Og så kirkegårdens Betlehemsstjerne.

Graverne på kirkegården har gjort det til en tradition at lave en særlig grandæknig på et tomt gravsted. Sidste år havde de lavet det fineste hjerte. Og i år altså en stjerne, som i sig også rummer et kors. Ganske fint tænkt.

God tirsdag.

Jette