Det er lidt sjovt, hvordan ens fokus eller interessefelt ændres. Jeg har på intet tidspunkt tidligere interesseret mig for kloakledninger, skelmarkeringer eller afstande indtil naboer. Men det er alt sammen blevet  nye begreber i min verden 🙂

Og i fredags blev der sat nogle nye fine små stolper – med stor betydning.

Der blev sat af til mit sommerhus 🙂

Kigger man efter, kan der kun ses tre markeringer – den fjerde skulle have været der. Men jeg havde fået lagt en kæmpe bunke kvas netop der, hvor landmåleren skulle banke sin pløk i – så det kunne han ikke komme til. Men jeg er sikker på, at fundamentsmanden nok regne den sidste placering ud selv.

Og lidt pudsigt med navne og titler. Normalt holder jeg af at bruge en persons eget navn – jeg er ikke meget for kælenavne eller omskrivninger. Jeg tænker, at forældre har haft en god grund og kærlig tanke med netop at vælge og give deres barn et bestemt navn – og derfor skal det bruges. Og en stor del af ens identitet er også knyttet til ens navn.

Men så oplever jeg alligevel lidt sjovt, at når det handler om håndværkerne her, så bliver de let til vvs’eren, elektrikeren eller fundamenstmanden – selv om de alle har nogle helt almindelige borgerlige navne også. Men lige i denne sammenhæng er det lettere at bruge deres arbejdsområde som benævnelse. Jeg håber, de selv synes, det er ok 🙂

God mandag i den fineste sensommer.

Jette