Med meget modne bananer og ret mange æbler i haven, så går tanken let i retning af kage 🙂 Google giver inspiration, og her er min variation på en lille fin æble-banankage.

Æble-banankage

1 æg

50 gr. sukker

25 gr. blødt smør

3 spsk. mælk

65 gr. havregryn

65 gr. mel

1 tsk. bagepulver

et nip salt

1 tsk. kanel

1 banan

1 æble, revet

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Tilsæt det bløde smør og pisk let. Rør mælken i. Sigt mel og bagepulver og tilsæt det sammen med salt, kanel og havregryn. Mos banan og riv æblet og tilsæt det til dejen og vend grundigt rundt. Kom dejen i en lille tærteform (20 cm) og bag kagen ca. 25 minutter ved 175 grader.

Pyntes eventuelt med smeltet chokolade.

Det er en nem kage, og den smager ret så godt. Let svampet og med bid fra havregryn – en rigtig hverdagskage 🙂

God tirsdag.

Jette