Med meget modne bananer og ret mange æbler i haven, så går tanken let i retning af kage 🙂 Google giver inspiration, og her er min variation på en lille fin æble-banankage.
Æble-banankage
1 æg
50 gr. sukker
25 gr. blødt smør
3 spsk. mælk
65 gr. havregryn
65 gr. mel
1 tsk. bagepulver
et nip salt
1 tsk. kanel
1 banan
1 æble, revet
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Tilsæt det bløde smør og pisk let. Rør mælken i. Sigt mel og bagepulver og tilsæt det sammen med salt, kanel og havregryn. Mos banan og riv æblet og tilsæt det til dejen og vend grundigt rundt. Kom dejen i en lille tærteform (20 cm) og bag kagen ca. 25 minutter ved 175 grader.
Pyntes eventuelt med smeltet chokolade.
Det er en nem kage, og den smager ret så godt. Let svampet og med bid fra havregryn – en rigtig hverdagskage 🙂
God tirsdag.
Jette
Skriv et svar