Jeg afprøver og forsøger mig i denne tid med forskellige opskrifter og muligheder inden for kategorien macarons. Så de sidste par dage er der blevet bagt små macarons – igen igen – tænker du nok. Og sandt nok 🙂

Men det er på den ene side ret let – udfordringen er at få dem til at se ud, som jeg nu synes de skal se ud. Men som Peter meget opmuntrende sagde: Så er det vist kun dig, mor, der står og kigger efter om der er en sprække eller skævhed et eller andet sted.

Og jeg ved godt, at mine aldrig bliver helt glatte i overfladen, for jeg bruger det lidt groftmalede mandelmel.

Og eksperimenterer med farver. For en ting er at lave en blå macarons dej, som den, der her er på vej. Noget andet er hvordan de ser ud, når de først er bagt 🙂

Disse er blevet fyldt med en lakridscreme. Det er ikke den, jeg vil bruge, når jeg for alvor skal servere de mange macarons. Da bliver de fyldt med hyldeblomstcreme. Men hylden blomstrer ikke helt endnu, så jeg venter lidt med hyldeblomstsaften.

Lakrids creme

2 spsk. piskefløde

50 gr. hvid chokolade

½-1 tsk. lakridspulver

Hak chokoladen fint. Bring fløden næsten i kog og kom chokoladen i og rør til en homogen masse. Bland lakridspulver i og rør godt. Sættes på køl til den er stivnet og skal bruges.

I morgen er der menighedsrådsmøde – mon ikke kagerne bliver spist der 🙂 De smager nu meget godt!

God tirsdag – den sidste forårsdag, som Karen mindede om. Utroligt hvor det forår blev af 🙂

Jette