Når der bliver bagt macarons, er der jo æggeblommer til overs. Det er nu ikke det værste – de kan let bruges i en tærte og suppleres med lidt ekstra væske. Eller de kan bruges i en kage – eller som her i cookies.

Kirkens personale skal på studietur – og kommer til at køre en del, så kaffepauser er nødvendige 🙂 Og så kan en enkelt småkage nu være godt at have ved hånden. Så dåsen her kommer med.

Jeg bagte en gang disse reste cookies, og har valgt lidt samme opskrift her – denne gang med reste æg 🙂 og noget forskelligt chokolade, der havde gemt sig i køkkenskabet.

Dejen blev lidt massiv, der kunne med fordel være kommet lidt væske i – men sådan bliver man jo lidt klogere hen ad vejen. Smagen er nu ganske god, og som en “på tur” småkage går den fint 🙂

Og lige til sidst et glimt af glade dyr på den første sommerdag i følge kalenderen. Grønt græs og solskin – det gør både mennesker og dyr glade.

“Det dufter lysegrønt af græs” er titlen på en salme, og jeg synes det er genialt formuleret  – for lysegrønt græs kan nemlig dufte ganske lifligt 🙂

God torsdag.

Jette