Jeg tænker nogen næsten går udenom alene ved ordet “rest” 🙂

Men når der nu stadig er lidt overskud fra nytårets indkøb, og det er alt for godt til at gå til spilde, så må der prøves nye veje. Og jeg har læst mig til, at mange andre har prøvet at gå denne vej, så her er mit forsøg.

Cookies med kransekagefyld.

Jeg brugte opskriften her her og erstattede chokoladen med grofthakket kransekage. Det blev faktisk ret vellykket, hvis jeg selv skal udtale mig 🙂 De er ret så søde i det, der kunne godt være sparet en anelse på sukkeret, men ellers går de rent hjem.

I morgen afholder menighedsrådet årets første møde – og så kan jeg igen bage kage 🙂 Jeg glæder mig til en af de nærmeste dage at vise kagen, for i mit hoved har den taget form.

Udsigten fra mit vindue – på en smuk og kold januardag.

Jette