Jeg har længe glædet mig til at skulle prøve den her ide af – en cookie med 4 slags chokolade i. Altså både mørk, lys, hvid og blond (dulcey) Det kan kun blive en god kage!

Og til menighedsrådsmødet i aftes gjorde de sig også godt – oven på megen snak om særegne regler, hjemmesideløsning og orientering fra udvalg. Så gik tiden, og det var godt med både kaffe og kage. Mere om den anden kage i morgen.

Cookies med 4 slags chokolade (16 stk)

1 æg, fra en kærlig høne

100 gr. sukker

50 gr. mørk farin

100 gr. smør

50 gr. havregryn

150 gr. mel

1/2 tsk. bagepulver

1/3 tsk. groft salt

30 gr. mørk chokolade

30 gr. lys chokolade

30 gr. hvid chokolade

30 gr. dulcey

Hak de 4 slags chokolader groft.

Pisk smør og de to slags sukker grundigt. Tilsæt æg og pisk igen. Sigt mel og bagepulver i og vend det lige rundt sammen med havregryn inden chokoladen kommes i, og det hele røres sammen til alt er blandet.

Dejen sættes på en plade med bagepapir, ca. en spiseskefuld til hver cookies, og som så trykkes lidt flad.

Bages ca. 10-12 minutter ved 175 grader. Køler af på pladen.

De er bløde og lækre og smager varieret af de forskellige typer chokolade. Du kan roligt bage en portion 🙂 og bliver helt sikkert populær hos dem, der får lov at smage.

En dejlig onsdag er begyndt – det er solskin uden for 🙂

Jette