Jeg har ikke vinterferie – men med mandag som fast fridag, så blev det alligevel lige til følelsen af at have lidt ferie 🙂 En tur til Århus, med masser af god tid sammen med Mette.

Og hvor vi spiste morgenmad på café – det er altså lidt underligt, at begynde dagen med at gå ud og spise. Det var slet ikke en mulighed for 30 år siden, da jeg boede i byen. Men bestemt hyggeligt og ikke særlig dyrt, og vi var tydeligvis heller ikke de eneste, der havde fået den ide 🙂

Mette skulle til undervisning, og jeg havde noget tid på egen hånd. Og et af målene var at finde Dulcey chokolade, eller blond chokolade, som det også hedder. Jeg smagte det først gang til kagekurset i november, men har ikke fundet det i butikker.

Indtil nu. Salling havde chokoladen, og så endda på tilbud, et godt tilbud. Stadig dyrt, men overkommeligt.

Så nu glæder jeg mig til at skulle spise det, som det er. Men sikkert også komme i en kage 🙂 Blond chokolade er en mellemting mellem hvid chokolade og lys chokolade, og med en nuance af karamel. Det skal bare smages 🙂

Vel hjemme igen stod der nybagte cookies på bordet. Trine havde været i sit kreative og alternative hjørne, og bagt cookies uden mel og sukker. Så bliver jeg altid lidt skeptisk – men de smagte forbavsende godt. Bløde og lækre.

På en smuk solrig tirsdag morgen, hvor konfirmanderne jo holder fri, så der er lidt roligt.

Det nydes.

Jette