I aftes var præstegården tom – ingen børn eller kæreste – og ingen aftaler i kalenderen. Så jeg startede bilen og kørte ned til min lille grund, hvor der jo kun er et anneks – og en utålmodig ejer 🙂

Det går langsomt med at få min byggetilladelse i hus. – Jeg har netop modtaget dispensation fra en skovbyggerlinje, som går ind over grunden. Så nu må der godt bygges et 50 m2 stort hus. Men sådan en afgørelse skal i høring, så der går noget tid før den endelige tilladelse forhåbentlig dumper ind ad døren – eller i e-boksen 🙂

Annekset kan bruges i mangel af bedre 🙂 så der er nu kommet hynder på bænken og et lille bord købt i genbrug. Så jeg sad ganske komfortabelt og spiste aftensmad i aftes, og nød freden og roen. Og med udsigt til masser af højt græs og ukrudt uden for, men det fik nu lov at stå.

Lige bortset fra skvalderkålene omkring mit lille juletræ – for de voksede så kraftigt at træet næsten var blevet helt væk.

Mit brændely blev taget i brug. Jeg fik flyttet alt det brænde, der er klar til tørring ind i huset. De store stykker bagved mangler stadig at blive kløvet, så de kommer ind på et andet tidspunkt.

Udenfor skinner solen – det er bare skønt, og weekend lige om lidt, den skal nydes uden for.

God weekend.

Jette