500 indlæg

Jeg kom lige til at se på statistikken i går, og den fortalte at gårsdagens indlæg var nr. 500. Vel ikke så overraskende, når bloggen er godt 1½ år gammel, men alligevel. Det er da nogen kager og nogen tanker og nogen billeder, der er blevet bagt, skrevet om og redigeret i 🙂

Det bliver nu ikke fejret – men jeg glæder mig over og er taknemmelig for jer, der læser med. Jeg sætter stor pris på kommentarer og de tanker, I byder ind med. De giver lyst til at fortsætte med at skrive, og giver anledning til lidt eftertanke.

Og som andre madbloggere også har konstateret, så er opskrifter og dejlige kager altid et hit, men det er personlige indlæg bestemt også. Der, hvor man møder lidt af personen bag skærmen.

Bloggen har også ændret sig lidt gennem tiden. Hvor bagning havde og har første prioritet, så er der også kommet mange indlæg om “mm” – med mere. Stort og småt, som har optaget mig, oplevelser, der har været værd at dele. Og dermed bliver bloggen også lidt en dagbog, som når jeg kigger baglæns, minder mig om rigtig meget, der er sket i min hverdag. Begivenheder på arbejde, sammen med familien eller små glimt fra hverdage og festdage.

Forleden blev der hygget med disse lækre hjemmelavede krydrede mandler. De smager godt, og kræver minimal indsats 🙂

God tirsdag. Og jeg håber du har lyst at læse med videre frem, for jeg fortsætter med at skrive 🙂

Jette

Forrige indlæg

“Nye” bæredygtige kurvestole :-)

Næste indlæg

Frisk kage med syltet citron

4 Kommentarer

 1. Lene

  tillykke med jubilæet og fortsæt endelig din blogstil, den holder jeg af 🙂

  • Jette Holm Rosendal

   Tak skal du have, Lene. Og jeg kan kun sige i lige måde. Blogverdenen er en hyggelig og lærerig måde at komme rundt i landet på 🙂

 2. Unknown

  500 indlæg. Det er MANGE. Jeg er første kommet til for nylig, men det er hyggelig læsning, så bliv endelig ved. – Så skal du nok få nogle kritiske kommentarer hen ad vejen 🙂

 3. Jette Holm Rosendal

  Hej Oluf. Tak for din hilsen – og enig, det er blevet til ret mange ord 🙂 Og kommentarer er altid hyggelige og lærerige, så sig/skriv bare løs 🙂
  Og i øvrigt – velkommen til min blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal