Hvad er det? Det spørgsmål er jeg blevet stillet en del gange den sidste tid 🙂  Og det er et godt spørgsmål – men som de fleste gætter på, så må det være noget med salmer og salmebog – og i lang tid.

Og rigtigt.

 

I dag begynder vi på to års salmesang. Middelfart provsti og dets mange kirker danner rammen på skift, og hver uge mødes vi så og synger fortløbende salmerne i salmebogen. Vi begynder i dag med nr. 1! og når igennem de første 11 salmer, og så fortsætter vi om en uge, hvor vi slap.

Undervejs er der lidt at spise og tid til at hyggesnakke. Og som Peter var hurtig til at konkludere – så vil det være to år, hvor der en aften om ugen ikke bliver serveret aftensmad i præstegården! Det synes han i sig selv er en udfordring 🙂

Jeg skal i dag have bagt nogle squash flutes – netop til i aften. Opskriften på dem følger i morgen.

De – squashene – er ikke fra egen have, men fra gravermedhjælperens. – Og det vil give så fin mening at bruge dem i brød, der skal serveres i kirken.

Der ud over kommer er squash i en lækker perlespelt salat, som også bliver serveret i aften. Jeg kan godt være lidt nervøs for, hvordan den bliver modtaget – men nu prøver jeg 🙂

Og alt imens nyder jeg en uges ferie – hvor det stadig er det skønneste sommervejr.

God onsdag.

Jette