Tilbage til hverdagen :-)

En uge er gået siden sidste indlæg – og dermed er Oles ferie også slut. Og det er tid til at vende tilbage til hverdagens rytme og rutiner. Det har nu også sin charme og store værdi. Der bliver ro til at gå med Alba, tid til at skrive på bloggen og masser af mulighed for at gå i køkkenet, høre en podcast eller strikke et par pinde 🙂

Men lidt glimt fra ugen – der bød på et par dage i selskab med barnebarnet. Det er altid både sjovt og udfordrende. Det mærkes tydeligt, at hun ikke har så langt fra jorden til oprejst position – som når jeg skal op og ned 🙂 Men okay, de 60 års forskel gør vel også lidt.

Lidt uventet blev jeg spurgt om at tage en gudstjeneste i går – og det var så fint at være tilbage igen. Det er efterhånden nogen måneder siden, at mit sidste vikariat sluttede, men rytmen i en gudstjeneste – den ligger på rygraden. Og det er der noget trygt og godt ved. Så det blev en dejlig stund i Sønder Omme kirke.

August er også måneden, hvor meget frugt så småt begynder at være spiseklar. Langs vejen står et par mirabelletræer og derfra fik jeg plukket et par håndfulde, som så blev til syltetøj. At spise mirabelle sådan helt uden noget – det er ikke så spændende. Men i selskab med andet, så går det bedre. Så nu står det er et par glas med friskt mirabelle-æble-abrikos syltetøj klar til at blive brugt 🙂

Og endelig – så kom der nyt fra byggefirmaet. En længe ventet fundamentstegning landede i mailen – så nu kan første håndværker gå i gang. Det hele rykker nærmere og nærmere, og hvor er det skønt. Det bliver nogle meget spændende måneder, vi går i møde – hvad husbyggeri angår.

Og så er vi tilbage ved hverdagen. Stille og rolig – Alba og jeg går en tur 🙂

God mandag.

Jette

Forrige indlæg

Sidste dag i juli

Næste indlæg

Mirabelle-æble-abrikos marmelade

2 Kommentarer

 1. Hej Jette,
  Hvor sjovt, at du lige var i Sønder Omme kirke. Kirketjeneren der, Helene, har købt en af vores hvalpe. Kommer du der igen, må du hilse.
  I næste uge er vores præst tilbage fra ferie, og så vil vi også i kirke igen. Man savner det, når der går for langt tid, for netop rytmen og ritualet giver ro i sindet.
  Spændende med det nye hus!
  Kh, Karen

  • Hej Karen 🙂 Og tak for din hilsen – og ja, somme tider er verden godt nok lille 🙂 Jeg hilser, når jeg kommer derud igen. Og jeg oplever som du beskriver det med rytmen om søndagen – at det giver en god begyndelse på dagen, når der synges og lyttes og tiden for en stund er sat lidt på pause i kirkerummet. kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal