Tænk, der er kun fem måneder tilbage af 2023 🙂 Dagene ruller afsted – og som det står i mit bornholmer ur: “Tempus fugit” (Tiden flygter) Og dermed ingen tvivl om, at tiden har det med at løbe fra en. Den flyver afsted, og vi har svært ved at følge med.

Derfor er dagbøger faktisk også en god ting – de er med til at holde fast i minder og oplevelser, vi ellers hurtigt glemmer igen. Bloggen her fungerer lidt på samme måde. Når jeg ind imellem kigger tilbage, så møder jeg indlæg, opskrifter og stemninger jeg helt har glemt 🙂

De sidste dage i juli har budt på fødselsdage, besøg og bryllupsdag. Min søster og svoger fejrede 120 års fødselsdag hjemme i deres have og lade – et dejligt arrangement med masser af glade og dejlige mennesker. Og til kaffebordet var gæsterne blevet bedt om at medbringe kage. Mit bidrag blev øverste billede – en rababer-æble crumble og grønne macarons.

Inden festen var vi så heldige at få muligheden for at komme ombord på Skoleskibet Danmark. Og tilmed opleve hvordan det gik for sig, når et hold elever afmønstrede. Skoleskibet er 90 år gammelt, og på en gang topmoderne og samtidig ældgammelt 🙂 På tavlen her sættes nåle i alt efter om personen er ombord eller fra borde 🙂 Ikke noget med at chippe sig ind og ud eller andre smarte løsninger.

At være til fest kræver sin mand 🙂 Nej, det er så hyggeligt, men en lang tur hjem efter en fest er lidt anstrengende. Så jeg havde booket et B&B – værelse. Det fineste sted nær Tommerup, hvor vi sov i værelset, der hed Story. Vi nåede nu ikke at fortælle mange historier her, inden vi sov. Men fint og smagfuldt var det nu indrettet. I stille og rolige omgivelser.

Og sådan gik juli måned – lige så hurtigt som den kom, lige så hurtigt er den nu ved at være fobi.

God mandag.

Jette