Med rabarber i fryseren så var det oplagt at forsøge at lave en crumble med både æbler og rabarber. Vi havde besøg af barnebarn og forældre, så en kage til kaffen var på ønskelisten 🙂 Det blev så denne. Og den smager dejligt, er let at lave, men knap så fotogen. Men prøv den gerne alligevel 🙂 Opskriften her rækker til 4-6 personer.

Hvis du vil have en anden variation af rabarbercrumble, så har jeg også engang lavet denne udgave.

Rabarber-æble crumble (4-6 pers)

100 gr. rabarber i mindre stykker

3-4 æbler i tynde både

3 spsk. sukker

Crumble-dej

75 gr. havregryn

25 gr. solsikkekerner

100 gr. mel

60 gr. sukker

90 gr. smør/margarine

Alle ingredienser til dejen kommes i en minihakker og køres til fine krummer.

Rabarber og æbler kommes i et ildfastfad (ca. 22 x 18 cm) og drysses med sukker. Smuldredejen fordeles over og kagen bager ved 200 grader ca. 35 minutter.

Og hele køkkenet dufter af frugt og nybagt kage 🙂 Jeg serverede lidt græsk yoghurt til, creme fraiche passer også vældig godt.

God onsdag – på en lidt grå sommerdag.

Jette