For noget tid siden viste jeg min forårskjole – syet af et gammelt dynebetræk, købt i genbrugsbutikken. Den blev vældig fin, men jeg har endnu ikke fået den brugt – vejret har været for koldt.

Om kort tid skal jeg og familien på ferie til varmere himmelstrøg – og her kunne en let sommerkjole fint komme i spil. Så af resterne fra forårskjolen har jeg nu syet en sommerkjole. Og det sidste stof blev brugt. Det er altid en god fornemmelse, når det hele kan bruges – hvad enten det handler om garn, træ eller stof. Så spild undgås.

Det er igen tanken om genbrug og #wearyourlinen der tæller med her. Det kræver lidt overvindelse at gå i tøj af sengetøj – men her som let sommertøj går det lidt lettere 🙂

Jeg hygger mig meget med at sy, bruge tid på det og nørde detaljer. Så denne kjole har belægning, franske sømme og den fine slids i nakken. Jeg synes, det er så fin en lukning. Knappen er to knapper fra gemmerne, der her er sat sammen – det giver en lidt sjov effekt.

Så nu kan sommeren bare komme an 🙂

Men først venter en vagt i genbrugsbutikken – det bliver spændende at se, om der er kunder her i Kristi Himmelfarts ferien.

God weekend.

Jette