Eller stop madspild marmelade. Begge navne gælder her 🙂 Min svigersøn havde fået nogle små citrusfrugter med hjem fra arbejde (firmaet har en frugtordning). Men de små gule frugter var ikke blevet spist. De så vist lidt ukendte ud 🙂 Jeg kendte dem heller ikke og troede de ville være sure som citroner. Men det var de nu ikke. Nærmere som små søde klementiner.

Men nu var de alligevel blevet lidt kedelige – og det samme var nogle citroner i mit køkken. Men til sammen blev de til en flot solgul marmelade.

Glassene er som sædvanligt genbrug – derfor de lidt aparte etiketter 🙂

Det er ikke helt sæson for citrusfrugter endnu. Appelsinmarmelade laver jeg mest omkring juletid – så det her er lidt for tidligt. Men pyt. Farven lyser op og smagen er også ganske fin.

Udenfor er det tåget og diset, så her lyste min morgenmad gevaldigt op 🙂

Jeg har lavet appelsinmarmelade før, så det var opskriften herfra jeg brugte. Og glæder mig nu over et par glas fyldt med solskin, som har taget opstilling i køleskabet 🙂

God onsdag.

Jette