På kursus igen

Det tidlige efterår er vist tiden for kurser 🙂 I hvert fald var jeg afsted igen i går. Denne gang inden for Kirkens Korshær. Som frivillig i genbrugsbutikken var det muligt at komme med på kursus og få ny viden og masser af inspiration med hjem. Jeg hørte om alt fra at blive byens bedste genbrugsbutik til APV og arbejdsmiljø og kasseterminal og statistik. Alt sammen meget godt.

Men det jeg husker bedst, er alligevel en frivillig, som havde syet et væld af muleposer i det smukkeste design. Patchwork og gamle broderier og blonder sat smukt sammen. Materialerne havde hun købt i genbrugsbutikken og så syet poserne hjemme og havde dem nu med til salg. Og pengene donerede hun til Kirkens korshær. Det er virkelig frivillighed og dedikation til et arbejde at gøre det, hun gjorde.

Et andet projekt vi så, var i strik. Små strikkede engle. De kunne købes færdige eller som et lille strikkekit. Og igen gik overskuddet til Kirkens Korshær. Og deres store arbejde med at hjælpe mennesker på kanten her i Danmark.

Det er altid inspirerende at komme på kursus. Og lære nyt og møde nye mennesker. Nu må tiden vise, hvor mange af de gode ideer mine to medkursister og jeg kan få omsat til virkelighed i butikken i Billund 🙂

God onsdag.

Jette

Forrige indlæg

Mirabellesnitter

Næste indlæg

Gesten kirke

2 Kommentarer

 1. Stine Lene Hansen

  Kære Jette
  det var en stor fornøjelse at være sammen med jer alle i de to dage
  tak for dit fine indlæg
  mange hilsner
  Stine Lene Hansen

  • Kære Stine 🙂 Selv tak og tak for din søde hilsen. Vi hyggede os meget, og dejligt med lejlighed til at få talt med andre, som har interesse for samme område som en selv. Kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal