I morgen skal min yngste nevø giftes 🙂 Det bliver så fint, og det er altid en glæde at blive inviteret til et bryllup. Den slags begivenheder skiller sig bare ud i forhold til andre fester. Så jeg glæder mig.

Og i bakspejlet dukker mange hyggelige og sjove oplevelser op, når nevøens liv nu gentænkes. Hans kæreste kender jeg ikke – men jeg er ikke i tvivl om, at han har valgt den sødeste pige. Så de passer sammen 🙂

Til receptionen kommer et hav af mennesker, og jeg blev spurgt om jeg ville bidrage med lidt småkager. Og det vil jeg gerne. Så der er blevet bagt kransekagetoppe og lavet små macarons. Festlige kager til en festlig lejlighed. Finish kunne være bedre, men det må gå alligevel. Smagen er i hvert fald okay 🙂

Og så har vi taget hul på juli. Den måned hvor mange går på ferie. I år går jeg den anden vej – og begynder at arbejde. For i juli måned er jeg ansat som vikarpræst i Vadehavspastoratet. En opgave jeg glæder mig til at varetage – og håber samtidig at kunne opleve lidt af det vestjyske sønderjylland. Et område jeg ikke rigtig kender noget til.

Så bloggen holder ikke helt ferie, men vil dog få lidt færre indlæg. Men glimt af kirkerne i Vadehavsområdet – det skal der nok komme 🙂

God weekend.

Jette