Overskriften er titlen på en nyere salme af Lars Busk Sørensen. Nyere 🙂 det afhænger af øjnene, der ser, for det er faktisk 30 år siden, at den blev skrevet. Men ordene rammer bare fint stemningen her til morgen. En smuk sommermorgen med stille vejr og blå himmel og en frodighed i haver og på marker.

Morgenkaffen nydes i udestuen. Fuglene synger med og hund og kat er også meget veltilfredse. Og sommerdagen byder både på tid med barnebarnet og en snak med byggefirmaet om det kommende lille træhus. Spændende timer i meget forskelligt selskab 🙂

Og kalenderen fortæller, at vi næsten er halvvejs i 2022 – det er godt nok gået hurtigt. Eller måske bare som det plejer. Men året har været rigt og velsignet indtil nu. Og på de lange lyse sommerdage, da synes det hele bare endnu mere indlysende.

Den lange lyse sommerdag

af solen gennemglødet

så smukt forvandlet til en smag

af kærlighed i brødet:

Det synger i mit blod

at livets Gud er god

og under mig en lykkedag på jorden!

(Lars Busk Sørensen 1992)

Mit lille vilde bed ser virkelig vildt ud. Men det er så festligt at have midt i græsplænen og følge med i, hvad der rører sig der. Forskellige vilde blomster og en del krible krable og bier – alt sammen i fin samklang.

På en lang lys sommerdag – god onsdag.

Jette