En helt almindelig onsdag morgen midt i sommeren. Måske kan det kaldes en flad tid – hvis man tænker på Anna Sophie Seidelins opdeling af jordisk tid og himmelsk tid. Og flad tid og høj tid. Og hvor hendes pointe er, at somme tider så mødes den flade tid og den høje tid. Den jordiske tid krydser den himmelske tid, og det bliver højtid. Jeg tænker oftest det møde i kirken, ved gudstjenesten og andre kirkelige anledninger.

Men en helt almindelig onsdag – med solskin, varme og fuglefløjt, en hund, der gerne vil gå tur og en natur, der står frisk og skøn – det er da også lidt højtid. Jeg nød i hvert fald turen med Alba i smukt vejr.

Men inden vi kom ud, så var det tid til et par omgange på endnu et natsværmersjal. Da Alba syntes, at jeg havde strikket længe nok, så kom hun ind og satte sig lidt demonstrativt. Nu var det tid til at gå 🙂

Et glimt fra mit lille højbed. Jeg er så glad for den ene palleramme jeg har fået, hvor der står jordbærplanter, grønkål og kartofler. Det sjoveste er mine grønkål. Jeg har aldrig før forspiret kål og så plantet dem ud – men indtil videre ser det ud til at lykkes. Jeg glæder mig til at se store planter, der kan stå og vidne om liv og vækst – og være et grønt drys til efterår og vinter.

Onsdag morgen – er snart blevet til formiddag, og det er tid til at skrive videre på weekendens taler og prædikener.

God onsdag.

Jette