Som frivillig i en genbrugsbutik er en del af arbejdet at sortere de mange ting og donationer, som løbende kommer ind. Jeg synes, det er en spændende opgave – og nysgerrig som jeg også er – så tænker jeg tit over, hvem, der mon har afleveret den pågældende ting. Hvor tingen har været brugt henne osv.

Jeg har også favorit donationer 🙂 Stof, garn og knapper synes jeg er sjovt at sortere og sætte til salg. Tidligere har jeg aldrig tænkt på, at man kan købe strikkepinde i en genbrugsbutik – men det kan man. Så jeg har fået udvidet min egen samling af rundpinde, for der skal bruges nogle stykker, når jeg strikker kanten rundt på mit natsværmersjal.

I sidste uge kom en mægtig pose ind i butikken – fyldt med broderegarn. Sikke en fest 🙂

Der var DMC garn i utallige farver og med masser af dukker, der slet ikke var brugt af.

Der var også andre mærker – og igen dukker, der slet ikke var taget af.

Jeg tog posen med hjem, og har fået sorteret garnet efter mærker. Men ikke efter farver.

Så nu sættes poserne til salg i Kirkens Korshærs butik i Billund. Men skulle du være interesseret i en af poserne, så skriv gerne til mig – så reserverer jeg gerne. Prisen for en pose er 35 kr. og der er mindst lige så mange dukker i posen.

Når jeg sorterer varer til butikken, bruger jeg ofte min næse 🙂 Det betyder bare noget, hvordan noget dufter. For er der for meget røg eller for meget hund eller andet – så sælger det bare ikke.

Denne donation duftede fint 🙂

Genbrugsguld.

God onsdag.

Jette