I dag skal jeg på Stifts præstekonvent – et årligt tilbagevendende arrangement, hvor stiftets præster har mulighed for at mødes og lytte til gode foredrag – og ikke mindst få talt med hinanden og spist noget god mad 🙂 Alt i alt en rigtig god dag, der venter.

Morgendagen byder på en menighedsrådsmøde sidste på eftermiddagen, så til det bagte jeg cookies i går. Så er de klar. Det er en gammel kending – men jeg er helt vild med dem. Smagen af kokos og tørrede tranebær, den er virkelig god. Og så tager det et minimum af minutter at lave dem. Det er et klart plus, nu hvor sommervarmen er kommet over os.

Billedet er taget i tidlig morgensol – lyset er bare så fint.

En tur i præstegårdens gamle have byder på glimt af gamle roser. Det hele vokser lidt til denne sommer, men jeg håber den nye præst har lyst og mod på at gå ombord i de mange opgaver haven byder på 🙂 Denne rose er så fin men har de arrigste torne. Så den er lidt svær at komme overens med. I år får den lov at stå i fred.

På terrassen er der den ældgamle rose, der vokser op af muren. Den har de fineste lyserøde roser, som også dufter dejligt. De er lige ved at blomstre nu.

Roserne var der, da jeg flyttede ind for over 25 år siden. Men pæonen har jeg selv plantet. Jeg synes, det er den mest overdådige blomst, man kan tænke sig. Lige nu står den ret sammenknebet med sine smukke runde bolde – jeg glæder mig til, at de folder sig ud 🙂

Åh, det er bare sommer – hvor er det skønt.

Må du få en dejlig onsdag.

Jette