Nat på terrassen

Det var varmt i går 🙂 Ikke at jeg klager over, at sommeren endelig er her, men det bliver bare også varmt inden døre. Og især når jeg skal sove, er det en udfordring med megen varme. Så hele dagen i går gik jeg og glædede mig til, at jeg ville sove uden dørs. Sove på terrassen og være under halvtag. Ole og jeg har gjort det en enkelt gang før, da der også var mega varmt.

Og der er nu noget helt specielt ved at lægge sig til at sove med døre åbne og genboens fodboldsfest som baggrundstæppe. Og myggene, der også holdt fest. Men så var det jo bare om at få dynen op over ørene – og så faldt jeg i søvn 🙂 Indrømmet, det er ikke så komfortabelt som at sove i min egen seng, men det med temperaturen gjorde det hele værd. I huset var der 28 grader, da jeg gik i seng og 22 grader uden for – plus lidt vind ind i mellem.

Månen lyste lidt –

Betragter månens bue,

den kun er halv at skue

og er dog hel og rund; (Den Danske Salmebog 769)

Og så blev der ro – lige indtil kl. 3.44 hvor fuglene stod op 🙂 En sand symfoni af fuglestemmer som virkelig gerne ville fortælle, at nu ventede endnu en smuk dag. Jeg lyttede lidt, vendte mig om og sov videre.

Til vækkeuret ringede og mindede om, at natten var forbi.

Nu er sengen sat på plads, der er ryddet op og gjort klar til de næste gæster. Og jeg sidder og glæder mig over en helt særlig nat under åben himmel.

God weekend.

Jette

Forrige indlæg

Cookies og gamle roser

Næste indlæg

Jordbærtærte

2 Kommentarer

  1. Det lyder hyggeligt med en nat ude. jeg har aldrig rpøvet det som voksen. er nervøs for alle myggene og knotterne, jeg ønsker ikke at være nålepude for dem 🙂
    Og du lyder som en perfekt værtinde ifølge anmeldelserne på airbnb 🙂

    • Hej Lene 🙂 Tak for din søde hilsen – ja, der er myg, men det var til at leve med. Og nu hvor temperaturen er dalet, så er jeg også vendt tilbage til min mere bløde seng 🙂 kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal