En dejlig weekend er forbi – det er blevet mandag, fridag – men også en dag med mange planer. Dem kommer der mere om snarest 🙂 Men weekenden bød jo på dejligt vejr, hvor er det bare skønt med sommer i Danmark.

I kirken begynder en anelse at vende tilbage til normalen – der er stadig få pladser og langt mellem kirkegængerne – men det går. Og fra i dag uden mundbind! Det bliver så dejligt. Men især dåb er begyndt at komme tilbage – nu kan de unge familier igen samle familien og glæde sig over deres ny lille verdensborger. Så i går havde jeg ikke mindre end tre dåb. Så fint og festligt. Den ene dåb var en konfirmand – og hun havde taget en god del af familien med, hvor blev det en fin stund i kirken.

Ole havde udtænkt et sted at køre til her i omegnen. Baldersbæk plantage er et smukt sted på den jyske hede. Den er en fint anlagt på initiativ af Holger Petersen. Man møder hans statue på vej ind 🙂 Den er dog ikke rejst af ham selv, men af glade borgere fra egnen (sådan som jeg fik læst mig frem til :-))

Han fik også bygget et stort hus – Slottet – og ved indgangen til plantagen står en enorm stendysse, med minder til fortidens gravhøje. Og så er den endda kun ca 100 år gammel. På indersiden af en af de bærende sten er der en inskription:

Trofast arbejde er vor bedste ven

hvo der arbejder synker ikke hen

En lille moralsk opsang 🙂

Kagen til kaffen var godt hjulpet på vej af fryserens gemmer. Her fandt jeg en lagkagebund – og toppet med flødeskum, banan og jordbær – så var der dømt sommerkage 🙂 Jordbærene er bare så gode lige nu, så hvert eneste nydes med største fornøjelse.

God mandag.

Jette