Jeg er netop hjemkommet efter to dage med masser af snak og teologiske overvejelser omkring ritualer – dåb og nadver – i historisk lys og i nutidigt lys. Begge dele er faste led i vores gudstjeneste, og er derfor både velkendte og noget vi er helt fortrolig med.

Men kan det gøres anderledes, og skal det gøres anderledes? Det har der været nedsat arbejdsgrupper omkring, og de er nu kommet med oplæg til drøftelse. Små pixibøger, som kan læses og drøftes rundt om i menighedsrådene. Og så har man mulighed for at give sin mening til kende – til engang i 2020 – hvor svarene så vil blive gennemgået. Og så kommer der formentlig et oplæg til kirkeministeriet – eller noget i den retning. Det ved jeg faktisk ikke helt.

Men jeg ved, at det regnede i går 🙂 Og min fine og eneste pæon stod lige på spring til at folde sig ud, da jeg tog afsted. Det har den også gjort, men blomstens vægt og meget vand fra oven har gjort, at den havde lagt sig til hvile oven på alt det andet grønne, som den deler bed med 🙂

Men smuk er den – og med lidt hjælp fik den hovedet op ad igen. 

God torsdag.

Jette