Ja, jeg er helt med på, at jeg lige i øjeblikket har fokus et helt andet sted end på bagning 🙂 Jo, der bliver bagt både kager, cookies og brød – men ikke sådan til andet end eget brug. Der er ingen møder eller besøg, der kan bages til – det savner jeg. Men det skal nok komme igen.

Så derfor strikkes der mere. Mit store sjal, som jeg blev færdig med fornylig, besluttede jeg, skulle sættes til salg. For jeg har et andet stort sjal, som jeg selv allerede bruger. Men jeg har hygget mig gevaldigt med at strikke de mange natsværmere. Og det blev solgt meget hurtigt. Og siden fulgte en bestilling på et sjal mere af samme slags. Jeg strikker ikke på tid, så jeg indvilgede i projektet under forudsætning af, at det tager den tid det tager at strikke et stort uldent sjal. Men sikke mange timer i godt selskab med garn og pinde, som nu venter forude. I går kom garnet – lidt mere farvestrålende end forventet. Men det skal nu nok blive et smukt sjal.

Jeg har lige fået begyndt 🙂 der er lang vej endnu.

I aftes holdt Bella mig med selskab – hun var nu ret uimponeret. Bare der er varmt og blødt, så synes hun det er helt fint 🙂

På en mild februar dag.

Jette