Så blev mit natsværmer sjal færdigt 🙂 Endelig, vil du måske sige – men jeg har nu hygget mig med at strikke på det igennem alle månederne. Sjovt, udfordrende og lærerigt. Jeg ved nu noget om at strikke, som jeg ikke vidste før, så det er da i sig selv en god ting.

Der kommer et indlæg med lidt flere detaljer fra tilblivelsen af sjalet – i dag er det mere det færdige resultat du kan se. Det er strikket i ren uld, så selv om billedet ser koldt ud, så frøs jeg ikke nævneværdigt omslynget af det ret store sjal. Det er næsten som et lille tæppe, man kan pakke sig ind i.

Og et billede af en natsværmer viser de forskellige farver, jeg brugte undervejs. Der findes næppe en natsværmer der ser sådan ud i virkeligheden 🙂 Men når man kigger på sjalet er man alligevel ikke i tvivl om, hvad det forestiller.

En har spurgt mig, hvad jeg så skal i gang med at strikke 🙂 Det ved jeg ikke endnu, men noget i samme stil er ikke utænkeligt. Jeg synes det er sjovt at strikke Fair Isle strik – dette at skabe smukke og farverige mønstre, alt imens du kun strikker med to farver af gangen. Men nu må vi se.

Morgenens lille gåtur sammen med Alba var i det smukkeste vejr. Solskin og knitrende sne – det er bare så fint. Og med vejbaner, der stort set er frie for sne, så må det gerne være vinter for mig 🙂

Må du få en smuk vinterlig weekend.

Jette