Der er ferietid – og selv om jeg ikke har ferie, så smitter stemningen af alligevel. Det er som om, at landet går ned i gear 🙂

Som nævnt, så har jeg ikke ferie endnu, og Ole skulle også på arbejde, men mandag er også fridag, så det blev til en rolig morgen. Jeg fik strikket et par omgange på mit Natsværmersjal. Der er godt nok lang vej endnu, men det er hyggeligt at sidde med. Det kræver dog en vis koncentration, så jeg kan ikke se fjernsyn imens jeg strikker – men kan godt lytte til podcast. Så det gør jeg gerne.

Det er en fin måde at få nye vinkler og ny viden ind i hovedet på. Det blev faktisk også nævnt i den podcast, jeg hørte, at netop dette medie er blevet vældig populært. Men man kan jo også bare lytte med, lige når det passer en.

Det med de rolige morgener afspejler sig også lidt søndag morgen i kirken. For at få ferieafløsningen til at gå op i en højere enhed, så holder vi gudstjeneste kl. 9.00 – så kan organisten nå videre til en anden kirke og spille der bagefter. Jeg synes, det er dejligt med de tidlige gudstjenester,  så er der en hel dag, som efterfølgende kan bruges til at nyde sommeren i.

Den smukke alterbuket havde graveren fundet blomster og grønt til på kirkegården og i noget krat. Det er bæredygtighed og helt i tråd med nye tanker om, at kirkegården kan bruges og anlægges på en anden måde end tidligere. Så der for eksempel på tomme gravsteder plantes blomster, som både kan pryde kirkegården, men også bruges i en buket til alteret.

Mandagen fortsætter i sit rolige tempo – og med sol udenfor, så skal jeg vist ud og nyde den 🙂

God mandag.

Jette