Advent og december er en hyggelig tid – på alle måder. Og i år, hvor meget ikke er som det plejer, så er det særlig hyggeligt med det, som er muligt. Igen i år har mine børn stået for adventsgaver til både Ole og mig, så vi hver dag eller hver søndag kan åbne for en låge eller en gave. 

 I søndags fik jeg to smukke kagedåser. Og jeg har også fået taget den ene i brug. Årets første portion af pebernødder er blevet bagt og lagt i dåsen. Jeg er ret vild med pebernødder, og når at få spist en del i december. Men må også indrømme, at jeg er lidt kræsen, så jeg spiser helst hjemmebagte. 

Jeg bager ikke særlig mange julesmåkager – det bliver oftest kun til vaniljekranse og brunkager. Og dem har jeg faktisk allerede bagt. Vaniljekransene er nu også blevet spist i mellemtiden, så måske der skal laves en portion mere.

I går var det jo så også 25 år siden, at jeg begyndte som præst her i sognene. Det gik nu meget stille for sig – med konfirmander og minikonfirmander, enkelte gæster og digitale hilsner 🙂 

Men en mærkedag var det nu! 

God onsdag – den første i december.

Jette