I denne weekend er planen, at familien skal besøge Skovtårnet på Sjælland. Jeg har friweekend og tænker, at der gerne må ske lidt andet – men i denne tid er de udendørs aktiviteter at foretrække, selv om årstiden måske ikke helt er til en skovtur. Men det er i hvert fald, hvad der planlægges 🙂

Og til en skovtur er der også brug for mad. Og jeg har lovet at stå for en picnic kurv med mad og drikke. Så i dag blev der begyndt på forberedelserne. Jeg har bagt vaniljekranse – som lige fik et halvt minut for længe i ovnen. Men de smager nu ok alligevel. 

Derudover er der bagt krydderkage. Den er let at transportere og jeg synes, at det er årstiden for varme krydderier, så her er godt med nelliker, kanel og et pebernøddekrydderi, der var i skuffen 🙂 Det hele til sammen smager dejligt. Opskriften er fra nettet, men minder om denne, bare uden fyld af nogen art. Mine børn har ikke arvet min begejstring for nødder og rosiner i bagværk 🙂

Ud over kagerne skal jeg have bagt et sandwichbrød og lavet lækre sandwich med hummus, avocado og pesto. Så tror jeg, vi er ved at være klar til en tur hen over Storebælt og siden op i højden.

Jeg har ikke besøgt Skovtårnet før, så jeg glæder mig til at opleve det i virkeligheden. Og ikke mindst ser jeg frem til at tilbringe en dag i selskab med familien – det er nu altid mega hyggeligt 🙂

Må du få en dejlig weekend.

Jette