Koglekugle

 Jeg så sidste år en kugle lavet med grankogler, og jeg synes bare den var så fin. Så i år ville jeg selv prøve at lave en. Og jeg har masser af kogler. Fyrretræerne ved sommerhuset taber mange kogler, og hver gang jeg går en tur, så har jeg oftest en eller to flotte kogler med hjem igen 🙂 Så jeg har efterhånden samlet en del.

Og jeg fik lavet en kugle med masser af kogler i. Men det er lidt svært at se her, så jeg forsøger mig igen, og så kommer et billede kun med kuglen 🙂 

Men den består blot af en klump ler, der formes til en kugle, og så grankogler, der er blevet trådet med lidt kraftig ståltråd i toppen og så stukket ind i lerkuglen. Ganske tæt, så de helt dækker. Uden om har jeg viklet en lyskæde, for min kugle skal stå uden for og lyse op og byde velkommen. 

Kuglen er lagt på et lag af det tang, vi hentede hjem, da kartoflerne blev lagt.

Det er lidt svært at få taget pæne billeder i det gryende dagslys. Men jeg håber du fornemmer at hyggen på en grå novembermorgen 🙂

Tidligere var det mit græskarhovede, der stod der. Men det er kollapset, så det var tid til at sætte noget i stedet. Jeg synes, det er lidt tidligt med lys og pynt – men lige netop i år, der tror jeg, vi alle trænger til det lys og hygge, vi kan stable på benene – hver for sig. 

God onsdag.

Jette

Forrige indlæg

Den første juleforberedelse

Næste indlæg

Kager til skovtur

2 Kommentarer

  1. Marianne

    Hvor er det bare fint – tak for den gode ide.

  2. Jette Holm Rosendal

    Hej Marianne. Tak for din søde hilsen. Jeg har fået rettet overskriften, for der var jo ikke meget gran i kuglen, men masser af kogler 🙂 God fornøjelse med at lave din egen. kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal