Bloggen fylder år

 En blog fødselsdag er nu noget lidt mærkeligt noget 🙂 Men det er da en milepæl i dens historie. I dag er det syv år siden, at jeg første gang postede et indlæg.

Jeg havde ikke gjort mig mange tanker omkring det at have en blog – syntes bare det var spændende og interessant. Og det er det stadig – det giver en platform at dele tanker og idéer på. Og så er det en eminent dagbog, kan jeg se, når jeg ind imellem kigger baglæns. Der er godt nok sket meget på syv år 🙂 Hele vejen rundt i mit liv. 

Bloggens første fokus var at bage – brød og kager. Og dele glæden ved det. Det fokus er nu skubbet lidt, så der bliver stadig bagt, men der bliver også skrevet om meget andet. Primært glæden ved at eje et sommerhus 🙂 Tanker om klima og økologi og naturens fremtid. Og så er der også sneget sig lidt strik ind undervejs 🙂 Og ikke mindst, så har de syv år også budt på mødet med en dejlig mand – og siden et bryllup

Der har også været et par gange med pause – for det tager også tid at have en blog 🙂 Men mest giver den glæden ved at dig, der læser med, kan bruge det du læser. Og tak fordi du læser med. Det er bestemt med til at give bloggen mening og berettigelse.

Billedet i dag er fra en smuk og mild efterårsmorgen – med sol, himmel og skyer – og et par vindmøller i horisonten. Jeg holder meget af den udsigt – fra præstegårdens baghave.

God onsdag.

Jette

 

Forrige indlæg

November

Næste indlæg

Karrygryde med nordiske grøntsager

2 Kommentarer

  1. Lene

    Tillykke med de syv år, det er dejligt med dine varierede indlæg 🙂

  2. Jette Holm Rosendal

    Godmorgen Lene – og tak for den søde hilsen 🙂 Jeg læser også gerne med hos dig – altid inspirerende at læse om livet Nordenfjords. kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal