Jeg gjorde det samme sidste år – lavede glimt af stort og småt om fredagen. Det gør jeg igen denne juli – hverdagen er lidt sat på pause, også selv om jeg ikke har ferie. Men møder og arrangementer er der ikke så mange af, så der bages mest til husbehov. Så glimtene handler ofte om noget andet 🙂

I går kørte jeg gennem Faldsled og så noget, jeg aldrig har set før – nemlig et skilt ved både campingpladsen og Faldsled kro som meldte: “Alt optaget.” Det er imponerende, men også dejligt, tænker jeg.

Der var nu også usædvanligt mange biler på vejen gennem det smukke Sydfyn.

Sommerhuset følger faktisk i samme spor – i går blev sidste ledige dato udlejet – så det har også for mit lille hus, været en helt usædvanlig sommer. Og det er da lidt underligt at kunne stille sig i rækken af udlejere, der melder alt optaget 🙂 Samtidig glæder jeg mig over, at danskerne ved at holde ferie i Danmark jo er med til at gøre noget godt for samfundet som helhed. Og det er også hyggeligt uden besvær at kunne forstå, hvad alle siger 🙂

I går bød på et besøg hos min gravermedhjælper, som lige nu er på barsel.Det var vældig hyggeligt at se hende og Mini – ingen tvivl om, at begge trivedes. Og inden hjemturen var vi på havevandring i noget, der minder om en park – noget var fint holdt med bede og anlæg, og så var der en vild have, hvor græs, blomster og grønt fik lov at gro, som det nu ville. Her var der blot lavet en sti med plæneklipperen. Sådan en have er helt sikkert god for for både dyr, klima og mennesker.

Jeg fik også denne portion søde kirsebær med hjem. Nu må jeg se, hvad de ender med at blive til 🙂

Og endelig – sikke en skøn fredag morgen! Det var frisk, vindstille og solrigt! Det er virkelig kun til at blive glad over – og glæde sig til weekenden. Det er vist også kortvarigt, at solen og varmen er – jeg vil nyde det, alt det jeg kan 🙂 Præstemarken ligner stadig mest en mark – men er en skov på vej.

Søndag morgen er der igen en tidlig gudstjeneste – dem er jeg vældig glad for. På søndag skal vi blandt andet synge denne salme, som så fint minder os om alt det, vi har fået givet.

Du, som gir os liv og gør os glade,

du, som holder af os, som vi er ….

du, som åbner bøgehækkens blade,

giv os liv og lys, og gør os glade. (Den danske salmebog 369)

Må du få en dejlig weekend.

Jette