Så er det allerede fredag igen – og i juli er det ensbetydende med glimt her på bloggen 🙂 Altså lidt tilbageblik og små hverdagssituationer fra den sidste uge her.

Sommerhuset kommer jeg ikke uden om 🙂 Og nyder, hver gang jeg er dernede, og i denne uge har der været et par gode solskinstimer inkluderet.

Vaskemaskinen i sommerhuset er også altid i gang – og mit lille tørrestativ på overarbejde. Men det fungerer fint – tøjet når at tørre lidt, nogen gange helt – hvis ikke, så kommer det med hjem og tørrer færdigt i præstegårdens have. Og tøjet dufter bare godt, når det får en tur ude i den friske luft.

Sommeren får lidt hårde ord med på vejen – der er ikke så meget sol og varme som sidste år. Men det passer mig rigtig godt. Til gengæld står alle afgrøder virkelig godt. Æbletræet er i færd med at frembringe flere æbler end nogensinde før. Jeg glæder mig til at skulle smage dem 🙂

Jeg er glad for biblioteket, det har jeg nævnt før. Og har fået reserveret en del bøger, som ligger klar til afhentning på forskellige tidspunkter – så det giver en god anledning til at sætte mig på cyklen og får trænet lidt inden cykelferien 🙂

Jeg har netop læst bogen “Lev for det halve”. En letlæst bog, som dybest set handler om at gennemgå sit forbrug og skære det væk, der er overflødigt og unødvendigt. Det er der som sådan ikke noget helt specielt ved – passer meget godt ind i tidens tanker. Men grunden til at denne bog blev skrevet, var at et sæt småbørnsforældre begge gik ned med stress, og noget måtte gøres og ændres. Deres liv var simpelthen for presset – enderne nåede slet ikke sammen. Og det tror jeg ikke, de er ene om at opleve. Men trist at de skulle helt derud, før de fik kigget på dem selv og deres liv. At et godt liv kan leves på mange måder – det er ikke kun store stillinger og økonomisk velstand. Nærvær, nærhed og tid er værdifulde elementer i hverdagen. Som ikke kan købes og som ikke kommer igen.

Og endelig har jeg igen forsøgt mig med koldthævede boller 🙂 Jeg havde lidt frugtyoghurt som skulle bruges, og så er det bare en god ide at komme det i en portion boller. Nu er der lidt til fryseren igen, og det er hel fint.

Må du få en dejlig weekend.

Jette