Ferie forberedelser

Der er over 1½ uge til det hedder ferie – men derfor er forberedelserne alligevel gået i gang 🙂 Det er nemlig en lidt anden ferieform i år – jeg skal på cykelferie 🙂 Så derfor benytter jeg enhver lejlighed til at tage cyklen, når jeg skal på samtale, husbesøg eller ud at handle. Og nyder at vejret er godt – jeg gider slet ikke cykle i regnvejr!

Cykeltaskerne er blevet lånt – min søde organist havde et par virkelig fine tasker, jeg kunne låne, og de passer perfekt på min gamle cykel.

Hvorfor cykelferie? CO2? klimavenlig ferie? Både og. For jeg skal sidst i august på en helt anden slags ferie – en bustur til Toscana (og med fly hjem). Mere om det en anden gang. Og jeg var jo også i Paris i foråret  – så det med at reducere CO2 udslippet, går ikke så godt i år 🙂

Men det syntes bare at give god mening med en lidt mere aktiv ferie. Og at komme rundt på cykel er en fin og rolig måde. Jeg cykler absolut ikke ræs – slet ikke. Det lader jeg Ole om 🙂 Men vi har aftalt, at cykelferien sammen, det er for oplevelsens skyld – ikke for præstationens skyld. Og den afklaring er vigtig. Ellers ville det blive for surt for os begge.

Nu er der bestilt overnatning 4 meget forskellige steder – de kommer på Instagram, når vi kommer dertil. Jeg er for magelig til at skulle ligge i telt, så der er overnatning i en rigtig seng 🙂

Cykelkort og bøger er studeret, der er installeret en app på telefonen, hvor ruterne kan lægges ind, så man kan se, hvor langt der er. Det virker ret smart. Og så har jeg fundet badedragten frem. For jeg har besluttet, at når turen nu går til vestkysten, så må jeg også ud og bade i Vesterhavet. Jeg håber på meget godt og varmt vejr 🙂

På turen fejrer vi tre års bryllupsdag, og den sidste af bryllupsgaverne bliver brugt. Et gavekort på en middag for to. Det glæder jeg mig til.

Sidste år gik turen til Møn, hvor også en af vores bryllupsgaver blev brugt. Vi har virkelig haft megen glæde af de oplevelsesgaver, vi fik.

Nu undrer vi os blot over, hvor de tre år er blevet af 🙂 

På en smuk juli dag.

Jette

Forrige indlæg

Lækker sommerdessert

Næste indlæg

Fredags glimt

2 Kommentarer

  1. Unknown

    Hej Jette
    Glæder mig til at følge jer på Instagram , da vi overvejer noget lignende.
    God tur til jer.

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak 🙂 Jeg glæder mig også – og håber meget på dansk sommervejr 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal