Denne dessert er inspireret af flere opskrifter. Om bær, marengs og flødeskum i lag 🙂 Og det kan man da kun tænke: “lyder lækkert”

Jeg havde nogle macarons tilbage i dåsen, de kom i brug her. Alternativt kan du bage helt klassiske marengs.

Friske bær vil fungere fint her – men alle mine bær kom fra fryseren 🙂 og blev derfor lavet til en lækker puré.

Sommerdessert (2 pers)

Marengs af en æggehvide

Bærpuré

150 gr. ribs, hindbær og jordbær

50 gr. rørsukker

Bland sukker og frugt og lad det trække et par timer. Giv gryden et kort opkog, blend frugterne og lad det hele køle af.

Flødeskum af 1 dl. piskefløde

10-15 gr. revet/hakket chokolade

Pisk fløden til skum og tilsæt et par spiseskefulde bærpure og bland det sammen. Knus let nogle macarons eller marengs og bland i flødeskummet.

I to glas fordeles halvdelen af bærpuréen, dernæst lidt flødeskum og et par marengstoppe. Gentag med det hele en gang til. Drys med revet chokolade til sidst.

Det var en fin lille dessert på en lun sommeraften. Det bliver ikke sidste gang, den dessert kommer på menuen 🙂

God onsdag.

Jette