Det kan godt mærkes, at samfundet er ved at lukke op igen. Og dejligt – selv om der jo stadig skal tages rigtig mange forholdsregler. Men det er nu rart igen at kunne mødes, se hinanden og tale sammen i samme rum. Kirkens personale mødes lidt oftere i denne tid end vi plejer – alene fordi det er rart igen at kunne gøre det 🙂

Bryllupperne i mine kirker er indtil videre udsat til efter sommerferien – og mange til næste år. Men en af mine bekendte skal giftes på lørdag. Og her har hendes mor spurgt, om jeg vil bage to maltesers kager. Og selvfølgelig vil jeg det 🙂 Det er da en dejlig anledning til at skulle bage igen.

Jeg har så valgt, at den ene skal være glutenfri – og maltesers indeholder gluten, så her er udfordringen at finde noget andet – som minder lidt om – til pynt.

Jeg er begyndt på at tænke 🙂 Og fik i går lavet bærpuré – af bær fra fryseren. Det er altså guld værd med en fryser. Jordbær, ribs og brombær – det giver til sammen masser af farve og en god smag. Brombær er fra hegn rundt om præstegården, og ribs er graverens have 🙂 Jeg glæder mig, hver gang jeg kan bruge noget, der kommer fra det helt nære – enten fra min egen have, eller fra naboers eller venners have.

Kagerne skal til Odense – og så er udfordringen jo at få dem flyttet dertil, og hvad skal de stå på? En rigtig bager vil jo have kasser og fine papstykker at sætte kagerne på – det har jeg ikke. Så jeg var en tur i genbrug – og fandt dette fine stålfad – til 20 kr. Det kan bruges igen, hvis bruden har lyst til det, eller afleveres tilbage til mig. Jeg har det så fint med, at det kan genbruges, og at der ikke er blevet fremstillet noget nyt for kun at skulle bruges en gang.

I de kommende dage vil jeg bage bundene, og samle kagerne fredag og så først pynte dem lørdag. Og så har min kære mand lovet at være budbringer – så jeg imens kan holde dåb for en lille ny verdensborger her i sognet 🙂

Men der skal nok komme et billede af kagerne, når de bliver helt færdige 🙂

God tirsdag.

Jette