Vejrudsigten lover sommer hele ugen 🙂 Virkelig dejligt. Og at begynde ugen ude på terrassen med blå himmel og fuglesang i ørene, det er en god start 🙂

Så efter at have nydt min kaffe, var jeg en tur rundt og så, hvad der lige var af smukke blomster. Og det kan godt ses, at vi har haft både vand og varme i nogenlunde tilpas mængde.

Min gamle rose, som jeg ofte viser frem. Men den er også helt særlig 🙂

Og sĂĄ har jeg længe gĂĄet og ventet pĂĄ min pæon – og i dag var den første endelig sprunget ud. Den er sĂĄ fascinerende – fra at være en helt rund og solid bold til at blive en elegant blomst med utallige blade.

PræstegĂĄrdshaven har ogsĂĄ en gammel klematis. Det er aldrig rigtig lykkedes mig at fĂĄ den til at kravle op af væggen, den falder oftest bare ned igen. OgsĂĄ i ĂĄr. Men det forhindrer den ikke i at have smukke lilla blomster.

Farvenuancerne er vist fra den samme skala, kan jeg godt se 🙂 Til sidst er her et par purløgshoveder. der skjuler lidt af katten. Bella syntes, det var lidt interessant, hvad der foregik i jordhøjde, så hun måtte lige kigge med 🙂

Det er bare om at nyde dagen, vejret og naturen lige nu. Jeg vil slutte med et citat af Søren Kierkegaard, som jeg læste i gĂĄr. Det handler om at gĂĄ – det har jeg nu ikke gjort sĂĄ meget i dag, men det er godt at have med i baghovedet 🙂

“Tab for alt ikke lysten til at gĂĄ. Jeg gĂĄr mig hver dag det daglige velbefindende til og gĂĄr fra enhver sygdom. Jeg har gĂĄet mig mine bedste tanker til, og jeg kender ingen tanke sĂĄ tung, at man jo ikke kan gĂĄ fra den. NĂĄr man sĂĄledes bliver ved med at gĂĄ, sĂĄ gĂĄr det nok.”

God tur udenfor – og god mandag.

Jette