Vejrudsigten lover sommer hele ugen 🙂 Virkelig dejligt. Og at begynde ugen ude på terrassen med blå himmel og fuglesang i ørene, det er en god start 🙂

Så efter at have nydt min kaffe, var jeg en tur rundt og så, hvad der lige var af smukke blomster. Og det kan godt ses, at vi har haft både vand og varme i nogenlunde tilpas mængde.

Min gamle rose, som jeg ofte viser frem. Men den er også helt særlig 🙂

Og så har jeg længe gået og ventet på min pæon – og i dag var den første endelig sprunget ud. Den er så fascinerende – fra at være en helt rund og solid bold til at blive en elegant blomst med utallige blade.

Præstegårdshaven har også en gammel klematis. Det er aldrig rigtig lykkedes mig at få den til at kravle op af væggen, den falder oftest bare ned igen. Også i år. Men det forhindrer den ikke i at have smukke lilla blomster.

Farvenuancerne er vist fra den samme skala, kan jeg godt se 🙂 Til sidst er her et par purløgshoveder. der skjuler lidt af katten. Bella syntes, det var lidt interessant, hvad der foregik i jordhøjde, så hun måtte lige kigge med 🙂

Det er bare om at nyde dagen, vejret og naturen lige nu. Jeg vil slutte med et citat af Søren Kierkegaard, som jeg læste i går. Det handler om at gå – det har jeg nu ikke gjort så meget i dag, men det er godt at have med i baghovedet 🙂

“Tab for alt ikke lysten til at gå. Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til og går fra enhver sygdom. Jeg har gået mig mine bedste tanker til, og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den. Når man således bliver ved med at gå, så går det nok.”

God tur udenfor – og god mandag.

Jette