Det er blevet lørdag – fredagen gik med min svogers 25 års jubilæum på samme arbejdsplads.

Det er lang tid at være samme sted, og ikke så ofte at vi i vores tid kan fejre det. Jeg har tænkt tilbage – og har faktisk kun været med til to af den slags jubilæer foruden det i går. Vores tid er præget af flere skift og hurtigere skift.

Og så kigger jeg lige på mig selv – og nåh ja, så har jeg faktisk også været længe på samme sted. Til december er det  25 år siden jeg og familien flyttede ind i præstegården i Kauslunde.

Men tilbage til svogeren – det er en skiltefabrik, han har været medarbejder på – og sikke et fint skilt de havde fået lavet og sat på den bil, han blev hentet i.

Derefter var der reception og rundvisning på virksomheden – et flot arrangement. Nu håber jeg blot, at han finder sig godt til rette i sit nye livs afsnit.

I dag blev der bagt koldthævede boller til morgenmaden – det er luksus i weekenden, når det kan lade sig gøre. Opskriften er ok, men bollerne bliver bedre, hvis der kommes lidt mere mel i, inden dejen sættes i køleskab natten over.

Lørdagen er uden de store planer – i morgen er der gudstjeneste og frokost på programmet.

God weekend.

Jette