Og ikke kun på mit kontor – her er nu ved at være nogenlunde styr på den kommende weekend. Men i byen, her i Kauslunde, da er der godt gang i forberedelserne til søndag, hvor de 1000 træer skal plantes. Det er i sig selv en opgave, men hvor parkerer man alle bilerne og cyklerne? Hvor skal scenen stå – er der kage nok? Hvem laver skilte? Og ikke mindst – hvordan går det med toiletforholdene 🙂

Alt det kan jeg fortælle dig på mandag, og det vil jeg glæde mig til at gøre 🙂 I dag skriver jeg prædiken og bager kage. Der skal nemlig også bruges kage i morgen, da er det den årlige sogneudflugt, som løber af stabelen. Timingen er ikke så god. Men vi kom først – og så kom TV2 og sagde, at søndag planter vi træer 🙂 Og vi når det hele! Regner jeg med.

På billedet herover er scenen – to store halmballer 🙂 Det er godt, at der også er en lille stige med, for ellers kom jeg vist aldrig derop 🙂

Jeg har bagt squashkagen igen. Den var bare rigtig god, let at lave og nem at servere. Så den deles ud på søndag, sammen med alle de kager, fodboldforældrene har bagt. Det er nemlig den lokale idrætsforening, der står for boden med kager.

Byen bakker virkelig op. Så der kommer flag mange steder, de første flagstænger og fødder står allerede klar ved præstegården.

Og cykelparkeringen er klar – de store halmballer får en ny funktion på søndag. Her kan stilles cykler op af – selv om jeg nu tror, der kommer flere cykler end der er plads til lige her.

Det bliver virkelig sjovt at være med til – og mega hektisk. Bare nu vejret arter sig nogenlunde.

Her er programmet – og jeg er på som taler 🙂

11.30

Preben Dahl (TV 2/FYN) og Peter Tanev (TV 2 Vejret) byder velkommen

11.35

Lars Heiselberg (Growing Trees Network Foundation): Derfor skal vi plante (mindst) en million træer i Danmark

11.45

Jette Rosendal (Sognepræst Kauslunde-Gamborg Sogn): Derfor donerer kirken jord til Kauslundes nye skov

11.50

Fællessang. Elever fra Hyllehøjskolen synger for

12.00

Træerne skal i jorden! Thomas Møller (Naturbyg) instruerer og giver gode råd.

13.30

Tak for i dag

 På kanten af en helt usædvanlig weekend.

Jette