Den sidste dag i min ferie – er første dag i efteråret – og et kig ud af vinduet vidner om det samme. Det regner, blæser og er ikke så varmt. Og mørket falder på langt tidligere nu.

Men det er helt som det skal være. Hver årstid sin charme, og jeg er glad for at leve her, hvor der er fire årstider.

Årets første æbletærte er blevet bagt 🙂 Og der kommer helt sikkert flere i rækken.

Denne sidste feriedag bliver brugt til at køre rundt til børn og sommerhus 🙂 Peter skal til Århus, og på vejen går turen inden om hos Trine og Martin – og siden tager Diva og jeg i sommerhus, for at gøre klar til nogle af de allersidste airbnb gæster i år. Udlejningen lukker ned nu, hvor det bliver koldere og dermed lidt mere besværligt at være i sommerhuset – da det jo kun opvarmes med brændeovn.

Den kommende uge kommer i høj grad til at handle om skovrejsning – den nye skov, der skal plantes på præstemarken. Nu er marken høstet og halmen er kørt væk, så der kan harves og pløjes inden der næste søndag plantes de allerførste træer på marken. Det bliver en festlig dag – med deltagelse af den lokale skole, byens borgere – og dækket af pressen: TV2 Fyn kigger forbi og laver et indslag. Det skal nok blive sjovt 🙂 Hele arranementet er en del af Danmark planter træer.

Og ikke mindst – så er de første skridt taget til en skov og et område, der om år, vil være til stor glæde og gavn for os, der bor her.

Må du få en god søndag.

Jette