Så landede jeg igen 🙂 Det har været en dejlig – og varm – tur til Toscana. Og kom jo så hjem til temperaturer, der stort set machede det, vi kom fra. Så jeg er glad for at min ferie ikke er helt forbi endnu – for dermed kan jeg med sindsro tillade mig at tage det med ro. En temperatur over 30 grader gør, at jeg tænker baglæns, og går helt i stå 🙂

Udrejse, et sted i de Østrigske alper

Vel hjemme igen, så går der altså et par dage med lige at få alle indtrykkene på plads, vasket tøj og finde ind i sin vante gænge. “Ude godt, men hjemme bedst” det udtryk passer virkelig godt til mig. Forventningen, når kufferten pakkes og jeg tager af sted er stor, men lige så stor er glæden ved at gense alt det velkendte. Mennesker, dyr og hus – og ukrudt, der er vokset. At alt er som det skal være 🙂

Tårnet er skævt 🙂

Turen var en arrangeret tur, så jeg skulle jo blot sætte mig i bussen og følge med – og det er fungerer godt, når det er et helt nyt område, der besøges, og et sprog, man ikke forstår. Og så er det i selskab med mennesker, man ikke kender på forhånd – men som man kommer til at kende nogle stykker af. For aftensmaden blev hver dag spist på hotellet, og her sad vi ved samme bord. Og fik snakket meget med gode mennesker med masser af humor og godt humør.

Souvenir

Jeg skriver lidt mere om turen i næste uge – og deler en super lækker opskrift på en nem pasta ret. For jeg har spist pasta hver dag, og fået mange lækre og enkle retter. Og en af dem har jeg allerede forsøgt mig med hjemme 🙂 Den blev god.

Souvenir køber jeg sjældent, men køber gerne noget, der kan drikkes eller spises. Denne gang kom der flere varianter af olivenolie med hjem – og en signeret bog om Toscana. Den er godt at kigge i og drømme sig tilbage til dejlige områder, gode smage og hyggelige oplevelser. 

På en dejlig dansk sensommer morgen.

Jette