I morgen begynder jeg på en bustur til Toscana 🙂 Jeg kan næsten høre dig smile 🙂 For det er en lidt gammeldagsmåde at rejse på, men en klimavenlig måde at rejse på. Og turen ned gennem Europa  giver tid til at følge med. Og jeg kan sætte mig til rette i sædet og bare blive kørt afsted. Jeg glæder mig. Min sidste busrejse var i øvrigt også sydpå – til Wittenberg.

Denne gang er det Toscana. Jeg har aldrig været der, men talt om det i årtier. Så det bliver dejligt at opleve Italien – maden, vinen, naturen og lidt sol og varme. Jeg har ikke planlagt noget – for det er Gislev Rejser, vi rejser med, og her er det meste planlagt på forhånd. Det passer mig godt, for de ved helt klart mere om området end jeg gør. Så jeg kan sænke skuldrene og blot følge med og indsnuse dufte og smage på lækkerier i en uendelighed.

Jeg tager min bambuskop med – så kan jeg måske være heldig at begrænse brugen af engangskopper i bussen 🙂

Nu skal kufferten pakkes, og så venter jeg blot på at komme aftsted. Peter er kommet hjem og passer hus, høns, hund og kat – så de er alle i gode hænder.

God tirsdag – og på gensyn, nu holder bloggen ferie 🙂

Jette