Som ny airbnb vært har jeg gjort mig nogle overvejelser over, hvad min opgave er og hvad man kan og ikke kan osv.

For at leje et værelse eller hele huset ud via airbnb er jo lidt, som at invitere fremmede mennesker ind i sit hjem. Sådan oplever jeg det i hvert fald. Og det er spændende og fint. Jeg glæder mig hver gang til, at nye mennesker skal opleve stemningen i det lille sommerhus 🙂

Men jeg har også haft overvejelser omkring sengetøj og håndklæder. Hvorfor dog det – et dynebetræk er vel bare et dynebetræk og ditto et hånklæde. Ja, på sin vis. Men når du begynder på noget nyt, skal det hele så være nyt?

Jeg skrev lidt om det i går på Instagram Og gør det også her.

For jeg gjorde op med mig selv, at selv om det er nyt, at huset lejes ud – så er det ok, at leje det ud, med det, der nu engang er i huset.

Så jeg kiggede i skuffer og skabe og fandt nogle matchende sengetøjs sæt og nogle håndklæder – uden logoer på 🙂 og de bliver så brugt på skift i huset. Jeg har også været i genbrug og fundet et par håndklæder. Og forleden arvede jeg to fine sæt sengetøj fra min søsters svigermor – de passer perfekt ind i sommerhusstilen – så dem bruger jeg glad og gerne nu.

For så længe tøjet er nyvasket og tørret i vinden, så må det være i orden at bruge det – selv om det ikke er spritnyt!

I denne uge kommer der fire forskellige hold gæster – så der skiftes noget sengetøj 🙂

Diva og jeg var dernede i går – og vi havde også rig lejlighed til at nyde lidt sol og dejligt sommervejr. Jeg tror nu nok, at Diva har mest øje for kagen på billedet.

God tirsdag.

Jette