Fredags glimt

Så er juli ved at synge på sidste vers – og min ferie synger snart på første vers 🙂 Når gudstjenesten på søndag er slut, pakkes cykeltaskerne helt færdige, så de er klar til afgang mandag morgen.

Fredag har her i juli været dagen for de små glimt. Her kommer de sidste i denne omgang.

Jeg har igen forsøgt mig med en roulade 🙂 Sidste gang var for fem år siden, og da skrev jeg noget om, at øvelse gør det lettere. Den øvelse er udeblevet, men jeg synes nu alligevel at resultatet er ok. Og rouladen smager ret fint. Nu håber jeg Peter vil nyde et stykke, når han dukker op i aften.

Og hold nu op, hvor var det varmt i går. En af de varmeste dage længe. Temperaturen nåede de 33 grader – alt for meget til at jeg overhovedet kan tænke 🙂 Heldigvis, kan man sige, var det også i går, at jeg skulle gøre klar til næste gæster i sommerhuset – så der var lejlighed til, at mine nye badesko kom i vandet for første gang. Og det gjorde det meget nemmere at forcere den store mængde tang, der lå i vandkanten. Det blev kun til lidt sopperi – men vandet var dejligt.

Sommerhuset har fyldt meget i juli – det har været lejet ud stort set alle de dage, det var muligt. Og dermed har jeg jo også været dernede mange gange – og nydt det hver gang.

Vi er kommet langt med hensyn til at få det indrettet, så det fungerer godt. Men den overdækkede terrasse er lidt bar endnu. Men i denne uge er der kommet en stol i hjørnet, hvor man kan sidde i læ og kigge ud. Og kigge op – til svaleparret, der bor øverst oppe under udhænget og har travlt med at passe deres rede og æg.

Stolen er i øvrigt det aller første indkøb på den blå avis

Jeg læste et sted, at juli er rosernes måned. Og de står da også mange steder med fine blomster og dejlig duft. Jeg fandt disse ved gavlen  på præstegården. De kunne fint bruges som motiv til et nyt Nyhedsbrev fra kirken.

Nu venter en prædiken på at blive skrevet – og så lukker pc’en snart ned. Der kommer dog lige et indlæg på mandag om, hvordan den plastikfri juli er gået. Det er der egentlig kommet mange spændende overvejelser ud af. Mere om det på mandag 🙂

Nu ønskes du en dejlig weekend.

Jette

Forrige indlæg

Mango smoothie

Næste indlæg

Plastikfri juli 2

2 Kommentarer

  1. A + K = ♥

    Tak – jeg kogte simpelthen også igår, selvom varmen er skøn, så liiige et par grader ned på termostaten, vil være ok for mig 😉

  2. Jette Holm Rosendal

    Hej A + K 🙂 Det ser ud til at vores fælles ønske om lidt mere normalt sommervejr bliver opfyldt. kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal