Det er noget helt nyt for mig 🙂 men med meget høje varmegrader, så er det godt med noget koldt. Og jeg fandt i dybet af min fryser en pose mangotern, som er blevet efterladt af mine børn, da de flyttede hjemmefra.

Jeg stod lidt rĂĄdvild med disse ret gamle og frosne tern – og tyede sĂĄ til nettet. Det er altid en ven, nĂĄr oplysninger mangles 🙂 og jeg fandt den mest simple opskrift pĂĄ, hvordan en smoothhie kunne laves.

Mangotern og kokosmælk. Det var da overskueligt, og jeg havde begge dele 🙂

Mango smoothie

300 gr. frosne mangotern

1 dl. kokosmælk (ikke light)

Mangoen tøer lidt op i køleskab inden den kommes i et blenderglas sammen med kokosmælken. Kør indtil du synes konsistens er ok. Min blev forholdsvis fast, så den kan spises som softice med en ske 🙂 Det smager frisk og godt, dejligt køligt på disse varme dage.

Jeg synes om noget at tygge pĂĄ, sĂĄ jeg topper med noget hjemmelavet mĂĽsli.

MĂĽslien er superlet at lave, du ved præcis hvad den indeholder, og det er meget billigere at lave det selv 🙂

Jeg lavede en portion i aftes, det tager ikke mange minutter. Og det minder mig lidt om min mor, da hun lavede ristede havregryn til at komme på koldskål. Mad med minder er nu en god ting 🙂

God sommerdag – jeg hĂĄber, du har mulighed for at lave sĂĄ lidt som muligt. Det er vist det dagen er bedst til 🙂

Jette