Det hele er gået lidt hurtigt – siden jeg besluttede mig for at tilmelde Kærnehuset til airbnb til at de første bookinger indløb og så til nu, hvor de første gæster har været i huset. Det har været spændende og taget noget tid 🙂 Men nu er det administrative ved at være på plads, så nu er det mere det praktiske, der venter.

Og jeg var naturligvis meget spændt på, hvordan ville huset se ud, efter at nogen jeg ikke kendte og ikke mødte, havde overnattet i huset. Det var heldigvis en stor positiv overraskelse. Det var stort set ikke at se, at der havde været besøg, alt var ryddet op, og sengetøjet havde de tilmed også taget af og lagt fint. Og så havde hun skrevet en sød hilsen.

Jeg havde ikke fået lagt en gæstebog derned, så hun havde skrevet på et stykke papir – men nu er gæstebogen klar, hvis andre har lyst til at skrive noget 🙂

Men det var lige til at gå til, da jeg kom derned i går. Og selv om noget skal laves, så er det mest af alt bare dejligt have en lejlighed til selv at komme en tur i sommerhus. Diva var med, og vi nød en skøn sommeraften.

Efter nogle dage med kraftig regn og blæst så var der blevet rodet op i havbunden, så langs med vandkanten lå der helt frisk tang.

Og i åen var der godt med vand. Der er kommet kvæg nede på engen, og det er tydeligt, at jorden er meget våd, for det er helt æltet sammen nogen steder.

I sommerhusets ene højbed er der roser. Planen er, at det skal fyldes helt med roser, men der er lidt vej endnu. Men reformationsroserne står fint, og blomstrer netop nu med deres pink/hvide blomster. Jeg synes de er så fine.

Så ud over at skifte sengetøj og ordne toilet – så var der også god tid til at læse og strikke. Hvis det fortsætter på denne måde – at være airbnb vært – så er jeg det med glæde.

Jeg tænker også, at det giver lidt liv til området og måske lidt handel til den lokale brugs, og det er da også meget meget godt. At være vært, er jeg af mange gode grunde, men der er selvfølgelig også en lille økonomisk gevinst ved det. Det er da også meget rart 🙂

Nu venter til gengæld søndagens prædiken – om den rige mand og Lazarus. Det må jeg hellere få tænkt over og skrevet om.

God weekend.

Jette