Ikke hos mig – men i konfirmandstuen. I morgen er den årlige julefrokost for menighedsråd og personale med ledsager. Det plejer at være ret så hyggeligt. Og jeg har flere gange vist billeder fra borddækningen, du kan se et par af dem her og her.

Og kan også se, at så stor er variationen heller ikke 🙂

Mine to menighedsråd skiftes til at arrangere, men i år var der lidt mandefald i det ene råd, så jeg har hjulpet med borddækningen. Det gik nu hurtigt, når vi var to til det, og service, duge og lys var klar.

Jeg lavede disse små lysdekorationer. Meget enkelt, men ret virkningsfuldt. De små skåle er købt i genbrug, leret var til overs efter minikonfirmanderne og gran er hentet i Oles have. Det grove snor blev købt på julemarked.

Jeg bruger normalt ikke ler til dekorationer, for gran tørrer bare så hurtigt ud, når det ikke kan vandes. Men de her lys skal kun holde til i morgen, så det går nok 🙂

Nu er min plan at få bagt nogle små muffins til kaffen – hvis jeg ikke når det, så må det blive en tur i Føtex 🙂

På en meget grå og våd novemberdag.

Jette