Det synes jeg i hvert fald 🙂 Jeg har fĂĄet samlet nogle stykker efterhĂĄnden – ret forskellige slags, store og smĂĄ. Men til en buket eller til en dekoration synes jeg, de fungerer fint. Jeg bruger sjældent en kande til at servere noget i.

I de her dage er det mest juledekorationer/adventsdekorationer der bliver lavet. Et hyggeligt arbejde, som kan puttes ind mellem andre gøremål.

Og sĂĄ er de smĂĄ dekorationer med til at bringe lidt glimt af advent og forberedelse ind i huset. Jeg bruger mest grene fra haven og sĂĄ pynt gemt ĂĄr efter ĂĄr. Vel helt i trĂĄd med julens tradition og genkendelighed.

Den lille buttede flødekande fandt jeg i et af konfirmandstuens skabe. Den er virkelig fin, både i form og farve. Og lige her har den fået selskab af en af krybbespillets hyrder. Den har været på værksted i præstegården siden sidste jul, så nu flytter den snart tilbage til kirken igen 🙂

God onsdag.

Jette