Jeg har altid lavet en del håndarbejde. Holder af at side med noget i hænderne – oftest er det et strikketøj. Men det sker også, at det er med hjælp fra symaskinen 🙂 Sådan er det her.

Jeg synes, det er spændende at bruge gamle broderier til noget andet, end de oprindeligt er tænkt til. Min mor har gennem tiden broderet utrolig meget. Duge, stole, skamler, vægophæng og meget andet. Og da mit barndomshjem blev tømt dukkede flere ting op. Så jeg arvede en broderet selskabstaske. Og den vidste jeg, at jeg ikke ville komme til at bruge.

Så den er blevet afmonteret, og så var der et smukt rosenmotiv, som jeg kunne bruge til en pude. Det er blevet indrammet af stof fra gemmerne og bagbeklædningen, som man ikke kan se her, er fra et gammelt gardin. Så der er virkelig tale om vintage, genbrug – og bæredygtighed 🙂

Jeg ved ikke helt, hvor puden ender. Indtil videre står den fint hos mig. Men den kan også gives videre, med en historie knyttet til.

Det er ikke første gang, at jeg syr noget med historie. Det begyndte med patchwork tæpperne til sommerhuset. De har både gjort god gavn, og givet glædelige gensyn 🙂

God mandag.

Jette